aktualizované dňa - 01.01.2024
Rekonštrukcie a revitalizácie záhrad
Záhrada na kľúč

Rekonštrukcie záhrad

Rekonštrukcie a revitalizácie okrasných záhrad
Rekonštrukcia záhrady spočíva v prepracovaní aktuálneho stavu záhrady. Treba si uvedomiť, že oproti revitalizácii záhrady je podstatne náročnejšia na financie. Pri rekonštrukcii záhrady sa vytvárajú neobmedzené možnosti ako záhradu upraviť. V podstate tvoríme novú záhradu s použitím aktuálnych rastlín. Meníme záhony a tvar trávnatej plochy, dopĺňame nové dreviny, skalky, chodníky a samozrejme inštalujeme závlahový systém. Revitalizácia záhrady je v podstate úkon, pri ktorom sa snažíme dať záhrade krajšiu a mladšiu tvár. Pri revitalizácii záhrady alebo parku sa rastliny prestrihávajú a tým omladzujú, presádzajú, hnoja a ošetrujú. Tým dávame záhrade celkom iný, nový rozmer. Samozrejmosťou je servis okolo trávnika, kde sa opravujú poškodené miesta, vykonáva sa vertikutácia a hnojenie. Vaša záhrada tak bude pôsobiť zdravo, prirodzene a sviežo...

Rekonštrukcie a realizácie záhrad / terénne úpravy...

Terénne úpravy
Žiadne záhradné centrum ani realizačná firma v oblasti realizácií a rekonštrukcií záhrad nevlastní ťažkú techniku na modelácie terénu a terénne úpravy vo väčšom rozsahu. Návratnosť takejto investície nieje reálna pre záhradnú firmu ani za 20 rokov, preto tento druh služby vykonávajú zväčša stavebné firmy alebo živnostníci. Hrubé terénne úpravy pri realizáciách a rekonštrukciách záhrad pre nás zabezpečuje externá firma, ktorá má vo svojom parku stroje typu UNC atď. a zaoberá sa výhradne terénnymi úpravami a dovozom zeminy. Naše terénne úpravy spočívajú v odstránení starého trávnika alebo finálne úpravy pred pokládkou trávnika, poprípade ručné navážanie zeminy v malom rozsahu. Ideálne je, ak si zákazník navážku zeminy a hrubé terénne úpravy rieši vo svojom okolí, nakoľko prevoz ťažkej techniky aj dovoz zeminy od nášho dodávateľa (okres Malacky) je pre zákazníka z hľadiska dopravných nákladov finančne náročné. Samozrejmosťou je, aby výšky finálneho terénu konzultoval zákazník s realizátorom, nakoľko je dôležité dodržať určitú rezervu na inštaláciu závlahového systému a pokládku trávnika.

Jednoduchá rekonštrukcia zanedbanej záhrady

Rekonštrukcia záhrady 01 Rekonštrukcia záhrady 02
Rekonštrukcia záhrady 03 Rekonštrukcia záhrady 04
Rekonštrukcia záhrady 05 Rekonštrukcia záhrady 06
Rekonštrukcia záhrady 07 Rekonštrukcia záhrady 08
Rekonštrukcia záhrady 09 Rekonštrukcia záhrady 10
Rekonštrukcia záhrady 11 Rekonštrukcia záhrady 12
Rekonštrukcia záhrady 13 Rekonštrukcia záhrady 14
Rekonštrukcia záhrady 15 Rekonštrukcia záhrady 16
Rekonštrukcia záhrady 17 Rekonštrukcia záhrady 18

Aktuálne informácie

Mohlo by Vás zaujímať

Najnovšie projekty

Kosenie trávnikov

Pravidelné kosenie trávnikov

Na základe dopytu zo strany zákazníkov, ktorým sme realizovali záhrady sme sa rozhodli spustiť novú službu. Ponúkame Vám pravidelné kosenie trávnikov, vrátane všetkých doplnkových služieb v rámci exteriéru. Služba bude dostupná na mesiac, respektíve na celú vegetačnú sezónu. Neváhajte a vyplňte si online objednávku kosenia trávnika už teraz a nechajte kompletnú starostlivosť o Vašu trávu na nás!

Rozvoz zeminy

Rozvoz zeminy

Vážení zákazníci, ponúkame Vám možnosť požičať si naše stroje a mechanizáciu (mininakladač Hysoon a minidumper Lumag) aj s obsluhou za prijateľné hodinové ceny na rozvoz zeminy, kameňa a iných materiálov v prípade, že si okrasnú záhradu realizujete svojpomocne. Mininakladač a minidumper sú stroje vhodné na rozvoz rôznych materiálov v rámci záhrady tam, kde sa už veľké stroje nedostanú a je potrebné tieto namáhavé práce vykonávať ručne.

3D záhradné projekty

Záhradné projekty

Vážení zákazníci, v prípade realizácie kompletnej záhrady na kľúč, vrátane závlahového systému, dodávky rastlín a trávnika je projekt s kompletnou dokumentáciou pre zákazníka zadarmo.

Cenové ponuky

Cenové ponuky

Vážení zákazníci, v prípade žiadosti o cenovú ponuku na dodávku a pokládku trávnika, realizáciu záhradného jazierka, údržbu záhrady alebo inú cenovú ponuku je potrebné, aby ste v žiadosti vždy uvádzali požiadavky, veľkosť plochy v m², fotografie aktuálneho stavu plochy a miesto realizácie.

Pôsobenie

3D projekty záhrad

Vážení zákazníci, 3D záhradné projekty spracovávame aj zákazníkom mimo oblasti nášho pôsobenia. Pôsobíme v týchto krajoch: BA, TT, NR. Ostatným zákazníkom vypracovávame projekty bez osobnej návštevy. Komunikácia je riešená formou e-mailu a telefonicky.

Kobercový trávnik

Kobercový trávnik

Vážení zákazníci, pripravili sme pre Vás online objednávku pokládky kobercového trávnika. Objednávka je určená iba zákazníkom, ktorí majú záujem o trávnik aj s pokládkou.

Ekologické práce

Ekologické práce

Vážení zákazníci, ponúkame Vám služby spojené s ekologickými prácami a prípravami pozemkov pred rekonštrukciou alebo realizáciou okrasnej záhrady. Práce spočívajú v pílení a odstraňovaní nežiadúceho porastu a stromov, vypratávaní pozemkov, upratovaní stavebného a iného odpadu po dokončení stavieb. Zabezpečujeme aj kontajnery na likvidáciu odpadu. Služby sú dostupné do 50km v okolí Bratislavy.

Závlahy Hunter

Závlahy Hunter

Vážení zákazníci, pripravili sme pre Vás online formulár na vypracovanie projektu a cenovej ponuky na automatickú závlahu Hunter. Teraz si môžete požiadať o projekt a cenovú ponuku, poprípade zameranie pozemku priamo z Vášho domova úplne jednoducho.

Články na Blogu

Služby

- Realizácie závlah
- Realizácie jazierok
- Realizácie vodopádov
- Pokládky trávnikov
- Strojové úpravy terénu
- Kosenie trávnikov

Naši partneri

Richter Rasen Slovakia - Pestovanie a predaj kobercových trávnikov Bewas - Veľkoobchod závlah Hunter Plantago - Veľkoobchod okrasných rastlín a drevín Begra - Veľkoobchod jazierkovej techniky Takacs - Veľkoobchod agro potrieb Predaj exkluzívneho záhradného nábytku Roberti Rattan Predaj a výroba sudových sáun Ekologické práce Marián Braun Šimon Betko - luxusné záhradné vázy a kvetináče DANAÉ RK LIVE BRATISLAVA, s.r.o. Vaša realitná kancelária Dekoračné kvetináče zo živice Zimné záhrady